Godmorgon ♥

Godmorgon kompisar!
Samma sak den här Måndagen då, sol och jag börjar halv ett, livet är bra ibland! Dock slutar vi halv fyra, men det går fort, då ska jag nog träffa mina bästa tjejer och hitta på någonting. Nu är det ca två veckor kvar till lov, sen är det massa studiedagar och flera lov till, och det är ungefär bara 13 veckor kvar till sommarlovet, fyfan va jag längtar!!!! Nu ska jag slänga i mig en macka, sen ska jag gå till bussen, hörs mina vänner. puss

Vissa dagar än man finare än andra! ;)

Jag kan inte sluta längta!









EFTER SOMMAREN!!♥

Ingen rubrik

Här har ni två klipp på min pojkvän, den översta kör han från Södertälje till Nykvarn på bakhjul, den andra ska han vara tuff, men självklart ramlar han ;) Så, nu har han fått sin plats för dagen också, nu ska jag dricka kaffe och kolla lite Andra avenyn, vi hörs senare, såklart! haha.. pusspuss




Bättre sent än aldrig.

Jag sa ju att jag inte var något proffs på det här, det kanske ni har märkt nu? Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist och jag har helt glömt bort det! Har pluggat och spenderat den mesta tiden med min pojkvän.
Nu sitter jag hemma hos honom och hans mamma har gjort pankakor, fasen va gott! Nu står han och ropar att vi ska äta, men jag slänger in ett inlägg senare, det här blev ju inte långt! puss

Man kan ju ingenting annat än att älska den.


Vill bara hem!





Sitter i datasalen med min älskling och gör klart en redovisning som vi ska göra imorgon men det känns som om vi fokuserar mer på att ta roliga kort än arbetet, men skulle bara slänga upp en inlägg och självklart så bjuder vi på lite bilder också, men det där va bara några av tusen andra haha!
Vi hörs mina vänner, puss ♥

Hinner inte skriva någon rubrik


Godmorgon kompisar!  Jag sitter här i mjuksdressen och känner mig lite stressad eftersom att bussen går om ca en halvtimme och jag har inte klätt på mig än, det tar ju mer tid än man tror. Men idag är jag iallafall pigg nog att gå till skolan, vilken tur! imorgon är det Fredag så det är bara att kämpa sig igenom den här Torsdagen också då! Jag ska möta upp min söta vän Angelica, om hon är vaken :S Det måste jag ju kolla nu kom jag på också! Jag hinner inte det här! Jag skriver senare idag om det inte blir sent, puss! ♥

Sleep all day and party all night



Det känns som om det var evigheter sen vi gjorde det vi är allra bäst på, det var evigheter sen vi hittade på någonting över huvud taget! Men det här är något vi är grymt bra på tillsammans, vi har alltid otroligt roliga minnen varje gång vi har festat tillsammans och jag kan inte minnas någon gång det har gått snett, eftersom att jag gör det tillsammans med dig! Så jag hoppas att vi snart kommer på att det är dags igen, för det har gått för lång tid nu, eller vad säger du?!

If someone doesn´t see you in their future, maybe it´s time for you to put them in your past

Halloj mina fans!
Gud vilken tur att jag var hemma idag, det behövdes verkligen, jag rör mig som om jag vore 75 och huvet sprängs nog snart, men jag har precis tagit en varm lång dusch så nu känner jag mig något piggare, jag ska ta mig till skolan imorgon, vill inte missa något ( om jag kan röra mig när jag vaknar imorgon). Vad har ni för er ikväll? Nu ska jag springa ut och fortsätta kolla på tv, det är en massa roliga saker att se på ikväll! Jag slänger in ett inlägg lite senare om jag inte deckat. puss så länge!♥


-


Du är min föralltid ♥

Skolan bra, hemma bäst.


Det blev att stanna hemma från skolan idag, har ont i hela kroppen och huvet känns stort som en fotboll!
Jag ska bara ligga i sängen och bli pigg, hoppas på att gå till skolan imorgon. Väntar på att min pojkvän ska sluta, sen får han pyssla om mig, ändå mysigt! Vi hörs senare mina vänner, smittande pussar! ♥

.


Jag vill inte bli sjuk!

Åh, ni vet känslan av att man börjar bli sjuk. man fryser? Har ont i huvet och känner sig bara allmänt hängig, precis så känner jag nu. Funderar på att ligga hemma imorgon och bara vila och hoppas på att det inte blir värre, men ändå vill jag ju till skolan, jag har ju föreläsning! Vi får se imorgon hur läget är, nu ska jag få min pojkvän att lämna sin fjantiga spel så ska vi gå och sola och köpa något gott, sen ska vi krypa ner till någon film. Men jag bloggare senare ikväll, i promies! puss!



En bild från i somras!



Som alla säkert redan vet så är det här min otroligt fina pojkvän!
29/5-2008-första gången jag bokstavligt talat kunde kalla dig min pojkvän och jag vill göra det i all framtid.
Vi gar gått igenom så otroligt mycket tillsammans, både hat,skratt och tårar.
Ingen och då menar jag verkligen ingen kan få mig och må så bra som han kan, utan dig vet jag inte vad jag hade gjort!
Du är min prins och jag är din prinsessa, jag älskar dig från djupet av mitt hjärta, glöm aldrig det.

Angelica Nilsson: Vi har känt varandra i ungefär ett halvår och jag förstår inte hur man kan komma en person så otroligt nära på så kort tid. Du fyller mina skoldagar med glädje, jag hade nog gått i taket utan dig i skolan.
Även fast vi beter oss som vi gör ibland så kommer jag alltid att finnas här för dig, det kan du lita på!
en galet fin tjej, passa på killar för om jag får gissa är hon inte singel länge till!

Rebecca Nylander: Asså, jag skulle kunna skriver böcker om dig, det skulle ändå inte räcka till för att förklara en tjej som du! vi har verkligen gjort ALLT tillsammans, det finns nog ingenting vi har missat, från att träffas på en fika på stan, festa tillsammans till att verkligen flippa ur, göra saker i smyg för personer och spionera, det måste vi verkligen vara proffs på! Du och jag vet nog i princip allt om varandra, jag tror inte det är någonting du inte vet om mig och tvärt om. Vi har så mycket kvar att dela tillsammans, livet har ju bara börjat!
Kärlek till dig min finaste Becca.

Hampus Pettersson: En riktigt schysst kille! Du har humor som ingen annan, och man gör ju ingenting annat än att skratta när du sätter igång. Det var dig jag lärde känna först av alla galna Linköpings folk, och redan första gången tyckte jag att du var en snäll kille. Jag tycker du borde komma och hälsa på i Stockholm snart, för jag lovar dig, jag vet en som saknar dig grymt mycket ( inte jag Hampus!! ) Fast dialekten kan du ju lämna i Linköping ;)

Kristina Izgin: Vilken jäkla pangbrud, ellerhur?!
En riktigt söt och snäll tjej, vi har haft många skratt tillsammans och har många gemensamma kompisar.
En tjej som alltid har ett leénde på läpparna och hjärtat på rätt plats!
kärlek till dig min vän!

Saara Ruotsaari: Min sköna finne! Du är en grymt jävla bra vän och i vissa lägen vet jag inte vad jag hade gjort utan dig, du har dom rätta orden på rätt ställe i rätt tillfälle. Vi har känt varandra länge nu och vi har så sjukt roliga minnen tillsammans och fler ska det bli, utan tvekan! En brud som älskar party, precis som jag. Men vi lyckas ändå oftast hamna hemma i soffan med en film och massa gott, men det är lika bra det!
Jag älskar dig, det vet du va?

Mirjam Derko: Åh, min fina vän vad ska jag säga? Vi har inte känt varandra länge alls, men du är en grym brud, du är henne man längtar efter att träffa när man är på det allra sämsta humöret. Den otroligt söta tjejen som alla tycker om. Dig skulle jag göra mycket för! Love♥

Sandra Vaittinen: En helt crazy men underbar brud! Du och jag i samma närhet är helt underbart, med dig kan jag vara mig själv och jag litar på dig till max. Den största delen av sommaren 2011 spenderade jag med dig och jag ångrar mig inte en sekund, du är en jag har allra roligast med! Jag saknar dig otroligt mycket och jag hoppas verkligen att vi får spendera den här sommaren tillsammans också!
Ännu en riktig pangbrud, sorry guys hon är förlovad!

Sist men inte minst, min fantastiska moder!
Vad hade jag gjort utan dig? Jag hade aldrig klarat det, men det är en självklarhet. Jag är så grymt tacksam över allt du gjort för mig, alla stunder du ställt upp och bara låtit mig vara barn igen, sånt behöver man ibland.
Vi är så otroligt lika och vi har alltid så himla kul, du ger mig alltid ett gott skratt. Jag är villig att göra vad som helst för dig, när som helst! Jag kommer vara vid din sida till döden är ikapp oss.
Du är det finaste på den här jorden, min styrka!


2012-02-06

Godmorgon kompisar! Jaha, Månddag igen och det betyder alltså skola! Men jag kan faktist inte klaga när solen skiner och jag börjar halv ett. Jag slutar vid halv fem och då hade jag tänkt och titta förbi min söta mormor, har saknat henne, hon är så rolig haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig så att det inte blir så stressigt, jag bloggar senare förhoppningsvis om inte kvällen blir för sen! men så länge, ha det bäst

Vad hade jag gjort utan er i skolan?


Ge mig sommar 2012 ♥

♥♥ 




♥♥


Söndag!!

 
Alltså, varför finns Söndagar?? dom är ju bara hemskt tråkiga, man vet att det är ingen idé att gå upp och göra sig iordning för det kommer ändå inte hända något specielt kul, man vill inte ligga kvar i sängen o sova för då vet man att man inte kommer upp till skolan dagen efter! Och för det andra så är det vinter ute, så det är ju inte specielt kul att gå ut och träffa någon bara sådär, det är kallt,blött och äckligt. Nej, bort med vintern och in med sommaren och om det går att plocka bort Söndagar från schemat så gärna det! Jag spenderar min Söndag i soffan tillsammans med människan som får mig att må allra bäst, och har man en sån människa i sitt liv som jag har blir Söndagarna faktist lite bättre! Världens bästa pojkvän


Läskigt!

Hej kompisar!
Jag är inte alls något proffs på det här och jag vet inte riktigt hur det här kommer att gå men det är ju kul att testa på något nytt ibland!
Jag känner mest att det är skönt att skriva av mig ibland och då är det ju bra att ha kompisar som lurar i mig att börja blogga! :)
Jag bloggade förut men där tappade jag intresset direkt! Det var liksom ingenting för mig, så vi får se hur det går den här gången!
Min fina vän mirjam har hjälpt mig med design och header, Tack så mycket vännen min!
Önska mig lycka till nudå och är det något specielt ni vill se i bloggen så säg gärna till!

Love / Emelie ♥        





                                                                   






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0